2015. július 9., csütörtök

Te hogy nőttél fel? Érzelmi vezető vs. megfélemlítő



Kik az érzelmileg intelligens vezetők?

Az emberek, akik igazán pozitív változást okoztak eddigi életedben. Kapcsolatot építenek veled. Képesek voltak segíteni neked mit éreztél, és hogyan kell tiszteletteljesen reagálni arra. Hatásuk a veled formált érzelmi kötődésben mutatkozott meg. Ezért te együtt akartál velük működni.

Kik a megfélemlítők?

Az emberek akiket nem szerettél én megfélemlítőként azonosítottam be. Valószínűleg nem csupán visszautasította az érzéseidet de még meg is büntetett hogy tapasztalod azokat. Sok megfélemlítő nézi a gyerek könnyeit mint a manipuláció eszközét és haraggal reagál. A megfélemlítő erejének bázisa a megalázáson és a dominancián van. Ezért nem akarsz vele együttműködni. Lázadni akarsz vagy visszavonulsz.
Nagyon valószínű, hogy tapasztaltál már ilyen megfélemlítő embert életed során. Akár saját szülőd szerepmodellje is lehet. 

És te milyen vagy?

Ma elkezdve, meg tudod választani, hogyan hagyhatsz abba olyan stratégiák használatát ami távolságot teremt közted és gyermeked között. 
Ez nem olyan nehéz tényleg hogy érzelmi vezetővé válj. Egyszerűen el tudod kezdeni a fegyelmezést egy olyan stílusban ami épít egy kapcsolatot gyermekeddel és hozzáköt,  eltávolodás helyett.

Nálam meg tudod tanulni a trükköket és tippeket sok-sok példán keresztül, gyere el hozzám a virtuális térbe és válj érzelmi vezetővé, hogy megnyugodjanak otthon a dolgok, jelentkezz itt: hiszti.elenkgyerekek.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése